Om oss

Skadedyrfeller.noSkadedyrfeller.no er en norsk nettbutikk og har et godt utvalg produkter for kartlegging og bekjempelse av skadedyret Skjeggkre.


I forbindelse med at de nordiske landene Norge, Danmark, Sverige og Finland nå opplever en innovasjon og sterk spredning av skjeggkre, har vi et ønske om å være med å finne gode løsninger på dette. Mange innovative forsøk blir testet, men foreløpig  viser rapporter at forsøkene ikke har hatt 100% suksessrate.I fremtiden vil det mest sannsynlig være byggtekniske løsninger ved nybygg som kan være med å bremse opp spredningen av skjeggkre. Frem til nye, garanterte og sikre løsninger er på plass er anbefalingen fra Folkhehelseinstituttet å behandle sine boliger med velkjente og miljøvennlige metoder som fellefangst.


Vi har lager i Ålesund, Tverrvegen 37. Vi vet at det er viktig for deg som har oppdaget skadedyr i boligen din å få starte bekjempelse snarest mulig. Vi pakker derfor innen 24 timer etter din bestilling, og sørger for at du raskt skal få denne hjem til deg.


Vi selger kun kjente produkter fra anerkjente leverandører og screener til enhver tid tilgjengelig informasjon om bekjempelse av skjeggkre. På den måten kan vi tilby de riktige produktene som FHI (Folkehelseinstituttet) anbefaler.


Vi satser på store voluminnkjøp og tilbyr derfor gunstige priser og fri frakt på alle ordrer.LINK  -  FORSØKSRAPPORT FELTRegnskapsfører:


JEK Regnskap

All tekst og informasjon på denne nettsiden er utformet av Informa AS og beskyttet av åndsverkloven.


Kopiering og gjengivelse av teksten er ikke tillatt uten godkjennelse fra eier av siden.

Copyright @ All Rights Reserved - Informa AS orgnr: 920 687 954    Email: Post@skadedyrfeller.no

BANK